Φωτια Σαμοσ - Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 31 πυροσβέστες με 13 οχήματα, καθώς και 4 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα πυρόσβεσης.

Φωτια Σαμοσ - Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 31 πυροσβέστες με 13 οχήματα, καθώς και 4 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα πυρόσβεσης.. 1 day ago · φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της πέμπτης σε δασική περιοχή στη σάμο και συγκεκριμένα στην περιοχή βουρλιώτες. Ο αντιπεριφερειάρχης σάμου, νίκος κατρακάζος δήλωσε στον αντ1 «δεν είναι μεγάλη η φωτιά, είναι σε πολύ δύσκολο σημείο όμως» «είναι στην πλέον τουριστική περιοχή της σάμου, το πυθαγόρειο, και κοντά σε περιοχές που υπάρχουν ξενοδοχεία. Jul 16, 2021 · ελλαδα · σαμοσ · φωτια σαμοσ · φωτια τωρα · cnn ειδησεισ · ειδησεισ τωρα · πυροσβεστικη · ειδησεισ sponsored act for earth, το μεγάλο αφιέρωμα του cnn greece. Aug 24, 2019 · φωτιά τωρα στη σάμο: Τώρα αυτή τη στιγμή η φωτιά δεν απειλεί ούτε σπίτια, ούτε ξενοδοχεία, είναι σε ένα λόφο» πρόσθεσε.

Aug 07, 2018 · ελλαδα · φωτια · φωτια τωρα · σαμοσ · πυροσβεστικη sponsored act for earth, το μεγάλο αφιέρωμα του cnn greece. Μαίνεται η πυρκαγιά στη σάμο (φωτο) φωτιά σάμος (βιντεο) η φωτιά έχει περάσει στο χώρο του χυτα αλλά στο σημείο των αδρανών υλικών. Aug 24, 2019 · φωτιά τωρα στη σάμο: Sep 09, 2018 · σάμος φωτιά τωρα: Μιλώντας στον σκαϊ ο δήμαρχος του νησιού που επίσης δήλωσε ότι το μέτωπο δεν είναι πολύ μεγάλο και ότι δεν απειλείται οικισμός.

Yh8z91xusohp3m
Yh8z91xusohp3m from www.in.gr
Η κινητοποίηση ήταν άμεση» τόνισε. «επιχειρούν όλες οι πυροσβεστικές δυνάμεις της σάμου, δύο ελικόπτερα και δύο καναντέρ, έρχεται από στιγμή σε στιγμή και ένα super puma και από ότι μου είπε ο κ. Δεκάδες είναι τα μέτωπα και στην υπόλοιπη ελλάδα, με τα κυριότερα να εντοπίζονται στις περιοχές καστρίτσα ιωαννίνων, βροντερό φλώρινας, ριόλο αχαΐας, βάρδα. Sep 09, 2018 · σάμος φωτιά τωρα: Το ένα προς το βουνό, το οποίο είναι και το δυσκολότερο λόγω του δάσους και το δεύτερο προς την παραλία στην περιοχή της γλυκόριζας. Ο αντιπεριφερειάρχης σάμου, νίκος κατρακάζος δήλωσε στον αντ1 «δεν είναι μεγάλη η φωτιά, είναι σε πολύ δύσκολο σημείο όμως» «είναι στην πλέον τουριστική περιοχή της σάμου, το πυθαγόρειο, και κοντά σε περιοχές που υπάρχουν ξενοδοχεία. Τώρα αυτή τη στιγμή η φωτιά δεν απειλεί ούτε σπίτια, ούτε ξενοδοχεία, είναι σε ένα λόφο» πρόσθεσε. Συνδρομή παρέχουν 88 εθελοντές και 27 εθελοντικά οχήματα και 4 υδροφόρες οτα.

Μιλώντας στον σκαϊ ο δήμαρχος του νησιού που επίσης δήλωσε ότι το μέτωπο δεν είναι πολύ μεγάλο και ότι δεν απειλείται οικισμός.

Η κινητοποίηση ήταν άμεση» τόνισε. 3 hours ago · φωτιά στη σάμο: See full list on thepressroom.gr Τώρα αυτή τη στιγμή η φωτιά δεν απειλεί ούτε σπίτια, ούτε ξενοδοχεία, είναι σε ένα λόφο» πρόσθεσε. See full list on thepressroom.gr Η απόφαση, κατά τον ίδιο, ελήφθη για προληπτικούς λόγους. Ο δήμαρχος του νησιού, χριστόδουλος σεβαστάκης,μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «σκαϊ», δήλωσε ότι δόθηκε εντολή εκκένωσης για δύο ξενοδοχεία. Ήδη από τις 5 το απόγευμα εκκενώσαμε πέντε ξενοδοχεία, δύο γιατί πλησίασε κοντά η φωτιά, άλλα τρία προληπτικά. Το ένα προς το βουνό, το οποίο είναι και το δυσκολότερο λόγω του δάσους και το δεύτερο προς την παραλία στην περιοχή της γλυκόριζας. Συνδρομή παρέχουν 88 εθελοντές και 27 εθελοντικά οχήματα και 4 υδροφόρες οτα. More images for φωτια σαμοσ » Δεκάδες είναι τα μέτωπα και στην υπόλοιπη ελλάδα, με τα κυριότερα να εντοπίζονται στις περιοχές καστρίτσα ιωαννίνων, βροντερό φλώρινας, ριόλο αχαΐας, βάρδα. «επιχειρούν όλες οι πυροσβεστικές δυνάμεις της σάμου, δύο ελικόπτερα και δύο καναντέρ, έρχεται από στιγμή σε στιγμή και ένα super puma και από ότι μου είπε ο κ.

Λόγω της νύχτας αποχώρησαν τα εναέρια μέσα κατάσβεσης (4 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα πυρόσβεσης) και αυτή την ώρα επιχειρούν μόνο οι επίγειες δυνάμεις, δηλαδή 31 πυροσβέστες με 13 οχήματα, μια ομάδα αερομεταφερόμενου πεζοπόρου τμήματος με 8 πυροσβέστες, καθώς και τρεις ομάδες αερομεταφερόμενου πεζοπόρου τμήματος με 30 πυροσβέστες. Με ενισχυμένες δυνάμεις της πυροσβεστικής, συνεχίζεται η προσπάθεια κατάσβεσης της φωτιάς που ξέσπασε το μεσημέρι της πέμπτης (15/7) σε δασική έ Jul 16, 2021 · ελλαδα · σαμοσ · φωτια σαμοσ · φωτια τωρα · cnn ειδησεισ · ειδησεισ τωρα · πυροσβεστικη · ειδησεισ sponsored act for earth, το μεγάλο αφιέρωμα του cnn greece. Στο σημείο επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα. Sep 15, 2020 · φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο κοντά στο κυτ της σάμου.

Fwtia Samos Newsbomb
Fwtia Samos Newsbomb from nb.bbend.net
Δεκάδες είναι τα μέτωπα και στην υπόλοιπη ελλάδα, με τα κυριότερα να εντοπίζονται στις περιοχές καστρίτσα ιωαννίνων, βροντερό φλώρινας, ριόλο αχαΐας, βάρδα. Επίσης, μια ομάδα αερομεταφερόμενου πεζοπόρου τμήματος με 8 πυροσβέστες με super puma, καθώς και τρεις ομάδες αερομεταφερόμενου πεζοπόρου τμήματος με 30 πυροσβέστες με c130. Μαίνεται η πυρκαγιά στη σάμο (φωτο) φωτιά σάμος (βιντεο) η φωτιά έχει περάσει στο χώρο του χυτα αλλά στο σημείο των αδρανών υλικών. Μιλώντας στον σκαϊ ο δήμαρχος του νησιού που επίσης δήλωσε ότι το μέτωπο δεν είναι πολύ μεγάλο και ότι δεν απειλείται οικισμός. Η απόφαση, κατά τον ίδιο, ελήφθη για προληπτικούς λόγους. See full list on thepressroom.gr Περισσότερα από 70 άτομα απεγκλωβίστηκαν όσον αφορά στην απομάκρυνση τουριστών και κατοίκων, για προληπτικούς λόγους, αυτή έγινεοργανωμένα με σκάφη και. Μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε χθες αργά το βράδυ στη σάμο.

Ο αντιπεριφερειάρχης σάμου, νίκος κατρακάζος δήλωσε στον αντ1 «δεν είναι μεγάλη η φωτιά, είναι σε πολύ δύσκολο σημείο όμως» «είναι στην πλέον τουριστική περιοχή της σάμου, το πυθαγόρειο, και κοντά σε περιοχές που υπάρχουν ξενοδοχεία.

Δεκάδες είναι τα μέτωπα και στην υπόλοιπη ελλάδα, με τα κυριότερα να εντοπίζονται στις περιοχές καστρίτσα ιωαννίνων, βροντερό φλώρινας, ριόλο αχαΐας, βάρδα. Την πυρκαγιά «χωρίζει» στα δύο ο δρόμος που συνδέει το βαθύ με το πυθαγόρειο. Ο αντιπεριφερειάρχης σάμου, νίκος κατρακάζος δήλωσε στον αντ1 «δεν είναι μεγάλη η φωτιά, είναι σε πολύ δύσκολο σημείο όμως» «είναι στην πλέον τουριστική περιοχή της σάμου, το πυθαγόρειο, και κοντά σε περιοχές που υπάρχουν ξενοδοχεία. Sep 09, 2018 · σάμος φωτιά τωρα: Η φωτιά έχει ξεσπάσει σε πευκόφυτη περιοχή με πυκνή βλάστηση και για τον λόγο. Sep 09, 2018 · διαβάστε περισσότερα για τη μεγάλη φωτιά τώρα στη σάμο στα άρθρα: Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, θετική θεωρείται η εξασθένιση των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή δυσχεραίνοντας το έργο της κατάσβεσης. Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 31 πυροσβέστες με 13 οχήματα, καθώς και 4 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα πυρόσβεσης. Aug 07, 2018 · ελλαδα · φωτια · φωτια τωρα · σαμοσ · πυροσβεστικη sponsored act for earth, το μεγάλο αφιέρωμα του cnn greece. 1 day ago · φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της πέμπτης σε δασική περιοχή στη σάμο και συγκεκριμένα στην περιοχή βουρλιώτες. Ο δήμαρχος του νησιού, χριστόδουλος σεβαστάκης,μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «σκαϊ», δήλωσε ότι δόθηκε εντολή εκκένωσης για δύο ξενοδοχεία. Η απόφαση, κατά τον ίδιο, ελήφθη για προληπτικούς λόγους. Μαίνεται η πυρκαγιά στη σάμο (φωτο) σαμοσ φωτια τωρα:

«επιχειρούν όλες οι πυροσβεστικές δυνάμεις της σάμου, δύο ελικόπτερα και δύο καναντέρ, έρχεται από στιγμή σε στιγμή και ένα super puma και από ότι μου είπε ο κ. Λόγω της νύχτας αποχώρησαν τα εναέρια μέσα κατάσβεσης (4 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα πυρόσβεσης) και αυτή την ώρα επιχειρούν μόνο οι επίγειες δυνάμεις, δηλαδή 31 πυροσβέστες με 13 οχήματα, μια ομάδα αερομεταφερόμενου πεζοπόρου τμήματος με 8 πυροσβέστες, καθώς και τρεις ομάδες αερομεταφερόμενου πεζοπόρου τμήματος με 30 πυροσβέστες. Η κινητοποίηση ήταν άμεση» τόνισε. Sep 09, 2018 · σάμος φωτιά τωρα: Στην προληπτική εκκένωση τεσσάρων ξενοδοχείων προχώρησαν οι αρχές στη σάμο λόγω της φωτιάς που καίει από το απόγευμα του σαββάτου στον μεσόκαμπο.

7memddzqlbhoum
7memddzqlbhoum from files.thetoc.gr
Συνδρομή παρέχουν 88 εθελοντές και 27 εθελοντικά οχήματα και 4 υδροφόρες οτα. Λόγω της νύχτας αποχώρησαν τα εναέρια μέσα κατάσβεσης (4 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα πυρόσβεσης) και αυτή την ώρα επιχειρούν μόνο οι επίγειες δυνάμεις, δηλαδή 31 πυροσβέστες με 13 οχήματα, μια ομάδα αερομεταφερόμενου πεζοπόρου τμήματος με 8 πυροσβέστες, καθώς και τρεις ομάδες αερομεταφερόμενου πεζοπόρου τμήματος με 30 πυροσβέστες. Μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε χθες αργά το βράδυ στη σάμο. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, θετική θεωρείται η εξασθένιση των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή δυσχεραίνοντας το έργο της κατάσβεσης. Τώρα αυτή τη στιγμή η φωτιά δεν απειλεί ούτε σπίτια, ούτε ξενοδοχεία, είναι σε ένα λόφο» πρόσθεσε. Πάντως, τις προσπάθειες κατάσβεσης, στις οποίες συμμετείχουν δεκάδες εθελοντές, δυσχεραίνουν οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή. Sep 09, 2018 · σάμος φωτιά τωρα: See full list on thepressroom.gr

Τεράστια επιχείρηση της πυροσβεστικής αυτή την ώρα για να περιορίσει τη φωτιά.

Μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε χθες αργά το βράδυ στη σάμο. 5 hours ago · ενισχύθηκαν οι δυνάμεις των πυροσβεστών στην πυρκαγιά της σάμου, η οποία κατακαίει δασική έκταση από το μεσημέρι της πέμπτης. Aug 24, 2019 · φωτιά τωρα στη σάμο: Λόγω της νύχτας αποχώρησαν τα εναέρια μέσα κατάσβεσης (4 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα πυρόσβεσης) και αυτή την ώρα επιχειρούν μόνο οι επίγειες δυνάμεις, δηλαδή 31 πυροσβέστες με 13 οχήματα, μια ομάδα αερομεταφερόμενου πεζοπόρου τμήματος με 8 πυροσβέστες, καθώς και τρεις ομάδες αερομεταφερόμενου πεζοπόρου τμήματος με 30 πυροσβέστες. Σημαντική είναι η συμβολή και των εναέριων μέσων, καθώς τέσσερα αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα πραγματοποιούν συνεχείς ρίψεις νερού. Πάντως, τις προσπάθειες κατάσβεσης, στις οποίες συμμετείχουν δεκάδες εθελοντές, δυσχεραίνουν οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή. Μιλώντας στον σκαϊ ο δήμαρχος του νησιού που επίσης δήλωσε ότι το μέτωπο δεν είναι πολύ μεγάλο και ότι δεν απειλείται οικισμός. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, θετική θεωρείται η εξασθένιση των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή δυσχεραίνοντας το έργο της κατάσβεσης. Sep 09, 2018 · σάμος φωτιά τωρα: See full list on thepressroom.gr Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 31 πυροσβέστες με 13 οχήματα, καθώς και 4 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα πυρόσβεσης. More images for φωτια σαμοσ » Τεράστια επιχείρηση της πυροσβεστικής αυτή την ώρα για να περιορίσει τη φωτιά.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook